fórum

Mi kéne még? Mi lenne jobb?

Javaslatok featurökre, és itt a forráskód is...

Mi kéne még? Mi lenne jobb?

HozzászólásSzerző: administrator Dátum: 2008. ápr. 3., csüt. 16:32

Adj ötletet! Nézd meg a forráskódot!
administrator
Site Admin

Re: Mi kéne még? Mi lenne jobb?

HozzászólásSzerző: rakovszky Dátum: 2008. máj. 11., vas. 22:36

1.) Itt egyelőre nam az a kérdés, hogy mi lenne "jobb", hanem, hogy a forum jegyen "jó".
Fehér alapon sárga írás olvashatatlan.
Ezt sürgősen meg kell válaszolni.
2.) Ha már van egy téma, akkor ahhoz nem elég egy fejléc, hanem egy szöveg is kell.

3.) Ha valaki velemit nem tud megcsinálni, éstanács keresésként szeretné a kérdéseket megnézni, akkor elvár ott információt.
De ha az nincs, akkor is egy rövid szöveget Pl:"Ird meg a problémát, mi itt megválaszoljuk.

4.) Szerettem volna a honlapom a gyüjteménybe beadni, de sehova sem tudtam egy "uj rekord"-t beadni. Az oldal megjelent, de nem lehet ezen az szükséges adatokat begépelni.

5.) A metamanager-t letöltöttem és szerettem volna a honlap adatait evvel elemezni, de nem tudtam használni, mert a bejelentkezésnél a megadott adatokat nem fogadja el.
rakovszky

Re: Mi kéne még? Mi lenne jobb?

HozzászólásSzerző: administrator Dátum: 2008. jún. 6., pén. 14:06

Az 1-3-as pontokhoz köszönjük az észrevételt.
Igyekszünk folyamatosan fejleszteni az oldalt és minél inkább közérthetőbbek lenni.
A többire a válaszok.

4.) "Szerettem volna a honlapom a gyüjteménybe beadni, de sehova sem tudtam egy "uj rekord"-t beadni. Az oldal megjelent, de nem lehet ezen az szükséges adatokat begépelni."
A regisztráció után, az eszközök menüben, az online metamenedzserben (http://metamenedzser.nda.hu) tud új gyűjteményt (és új sablont) létrehozni. A webes metamenedzserben a gyűjtemény nevére kattintva egy új oldalra jutva lehet felvenni rekordokat.

5.) "A metamanager-t letöltöttem és szerettem volna a honlap adatait evvel elemezni, de nem tudtam használni, mert a bejelentkezésnél a megadott adatokat nem fogadja el."
Ez abból adódik, hogy a letölthető metamendzser (tehát nem a webes, ami könnyebben kezelhető) alapbeállított jelszava admin/1234, ami később persze tetszőlegesen változtatható.
De a közösségi adatgazdák számára a webes metamenedzser praktikusabb, mert abban nem kell OAI szervert konfigurálni, ami jelentősen megkönnyíti a használatát.
administrator
Site Admin

Vissza: Fejlesztési ötletek